Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Figyelem! Az online nevezést lezártuk, de helyszíni nevezés van! 💖💝💕💗💟 Gyertek bátran! szeretettel várunk MINDENKIT! Helyszíni nevezés 11.00 órától 4. 000,- Ft/ fő 💖💝💕💗💟 Tegyél Másokért, tégy jót, ha megteheted... 7,2 kilivel a Tatai várnál az Öreg tó körül 🥰🙏 Gyere és kerülj! A Tatai tavat bárhogy: 🚴‍♂️🏃‍♂️🚶‍♂️ velünk, a Tettünk 1 köröddel segítesz, mert ismét segíteni szeretnénk veletek! 🥰🙏 és mi ismét többet adunk! 🎁🎀 Úgy megpakoljuk a Starbalm táskát, hogy ihajj😂😂😂😂😂 Ez a napod nem csak SPORT, élmény, jótékonyság, emlékek, mert a RedHotRun Group többet ad!


  • Dátum: 2023.05.06. 23:06 - 2023.05.06. 15:06
  • Hely Tata, Eszterházy stny. 2890, Magyarország (Térkép)
  • További információk: https://www.facebook.com/zsigmond.tata

Leírás

A Banki átutaláskor innen másolhatod ki a számlaszámunk, ha a regiszrtáció befejeződött, akkor is látod a bankszámlát, kérjük írd be utaláskor a neved, és a "Zsigmond" kódot köszönjük! 

Banki utalás OTP Red Hot Run Group SE OTP 11749008-24904520

Kérjük minden adatot pontosan adj meg majd a regisztrációban, mert számlát küldünk a befizetésről e-mailben és kell lakcím, e-mail cím, fox-os hazai körnél a fox autómata címe!! Köszönjük!

Ezt adjuk Tatán a fullos csomagodba 4. 999,- Ft-ért:

🎁🎀 Starbalm táskában minden:
🎁🎀 ajándék barna-pincérkötény
🎁🎀 ajándék festett fali-kép március 30-ig
🎁🎀 Szponzori bringás cuccok a láthatóságért: 4 db macskaszem, vagy első-hátsó fényvisszaverők, vagy Bringás magazin az első 300 nevezőnek!
🎁🎀 az esemény érme, ami nem pite, egy antikolt bronz dombor érem, fullcolor szalaggal
🎁🎀 bankkártya tartó figurás
🎁🎀 Meglepi: szuper Snoopy toll

🥰🙏 Hol és mikor?
2023. május 6-án 11:00 órától osztunk egy szuper helyszínen, a Tatai vár mellett a Zsigmond Terasznál🥰🙏 várunk benneteket szuper, jól megpakolt rajtcsomagokkal és a kör végén ismét teával. A Zsigmond Terasz páratlanul finom pizzáját is megkóstolhatja, aki nem siet, mert kihagyhatatlan!!!
És a tombola sem marad6 el ismét rengeteg szponzori felajánlás, értékes díjak! 12:30-kor sorsolunk egy csomó szponzori cuccost! 13:00-kor meg elrajtolhat MINDENKI! 🚴‍♂️🏃‍♂️🚶‍♂️ de egyéniben is teljesíthető a nap folyamán bármikor, a rajtcsomag utólag is kérhető, hazai kör is van, fox🦊.
🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 Amit kérni szeretnénk tőletek 💖💝💕💗💟
Most is gyűjteni szeretnénk, mert az első körünk hihetetlen meglepetés volt, rengeteg sportolói adomány érkezett, nagyon köszönjük! A kör akkor is betelt!!! Szeretjük, hogy segítetek!
Aki eljön az eseményre, kérjük hozzon magával most, ha teheti higiéniai termékeket, amit fel tud ajánlani ezek közül
💖💝💕💗💟: tusfürdő, fogkrém, folyékony szappan, sampon, mosószer, mosogatószer, öblítő, papírzsebkendő, WC papír, szalvéta, ami nem teher anyagilag.

🥰🙏🥰🙏 Ezt mi még aznap a helyszínen átadjuk a Tatai Önkormányzat képviselőjének, (mint az előző alkalommal február 11-én a Kisherceg körön) akik eljuttatják olyan rászoruló családokhoz, akik nem tudják megvásárolni...
A festett fali kép Snoopy vagy Woodstock cukiságai limitáltan elérhetőek, csak a
március 30-ig befizetett nevezésekhez tudjuk adni a fullos csomagban.

🥰🙏 Csatlakozz az eseményhez,
💖💝💕💗💟 jelöld, hogy érdekel, ott leszel és hívj meg máSOKat is!
💖💝💕💗💟
Itt tudsz nevezni február 19-től
🤗👉 https://www.prettylittlerun.com/