Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

🎄🎄🎁💖🎄 Luca napján és december 14-15-16-17-18-19-én nincs szállítási díja a csomagodnak!!! Csak 5. 000,- Ft-ot fizetsz és a fox autómata küldést mi álljuk! Boldog 🎄 -t Mindenkinek! RedHotRun Ünnepi virtuális kör egy csomó ajándékkal, mert adni jó! Csodálatos ünnepi éremmel és ajándékokkal érkezik a fox 🎄🎄🎁💖🎄 ha Karácsonyig megfutod, letekered vagy lesétálod a mi-kis Adventi 7 mérföldünk, azaz 11,2 km-ünket!


  • Dátum: 2023.12.26. 21:01
  • Hely Online Rendezvény

Leírás

❗️❗️  Fontos! Ide tudod utalni a nevezési díjat a regisztráció után és a futamkódot is írd be kérlek "Ünnepi" 

Red Hot Run Group SE Számlaszám: 11749008-24904520

🎄🎄🎁💖🎄
RedHotRun Ünnepi virtuális kör egy csomó ajándékkal, mert adni jó! Csodálatos ünnepi éremmel és ajándékokkal érkezik a🦊 fox 🎄🎄🎁💖🎄, ha Karácsonyig megfutod, letekered vagy lesétálod a mi-kis Adventi 7 mérföldünk, azaz 11,2 km-ünket! MiNDÖSSZE: 5. 000,- Ft a díja! 

És ebben a csomag küldés is benne van!
Itt nevezd 👉👉👉👉👉
https://www.redhotrun.com/
🎄🎁 mert limitált és az ajándékok magukért beszélnek... azonnal küldjük is a csomagod, mert 🎄-ig teljesíthető
Két csomag közül választhatsz, az érem ugyanaz, a Karácsonyi csoda🎄1. Levendulás csomagban: egy levendula színű kertész-, vagy sütő kötényke, levendula kézműves szappan, levendula 4 db-os étkező alátét és egy levendula zsákocska, mindez egy szép-ablakos díszdobozban és persze az érem!
2. Snoopy-csomag: egy sárga tornazsák, egy barna pincérkötény, 1 Snoopy toll és egy Snoopy kulcstartó nyakpánt, egy Snoopy-s, ablakos díszdobozban és persze az érem!
Természetesen foxpostán, kizárólag autómatába küldjük olyan gyorsan, amilyen gyorsan nevezed, mert csak 100 db csomagunk van!
🎄🎄🎁💖🎄 Ajándékba is adhatod a csomagod, mert ennek garantáltan MINDENKI örül, mert a Red Hot Run mindig többet ad, emléket és élményt is 🎄🎄🎁💖🎄