Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

💖💝💕💗💟 Kerüld meg a Tatai tavat bárhogy: 🚴‍♂️🏃‍♂️🚶‍♂️ 7 km-en. február 11-én déltől osztunk egy szuper helyszínen, a Tatai vár mellett a Zsigmond Terasznál🥰🙏 A január 30-ig befizetett nevezésekhez adjuk fullos csomagban: Kisherceg festett fali képet. 13:00-kor rajtolunk, déltől osszuk a csomagokat, befutáskor meg a forró teát, eszem-iszom... Face esemény itt 🤗👉https://www.facebook.com/events/2300664883468799/


  • Dátum: 2023.02.11. 12:00 - 2023.02.11. 16:00
  • Hely Tata, Eszterházy stny. 2890, Magyarország (Térkép)
  • További információk: https://www.facebook.com/zsigmond.tata/

Leírás

💖💝💕💗💟 Add tovább, mert adni jó!🥰🙏❄ ☃️ Gyere és kerülj!A Tatai tavat bárhogy: 🚴‍♂️🏃‍♂️🚶‍♂️ velünk, a Kisherceg köröddel segítesz, mert adni is jó.. ...van, akinek élelemre sem telik... egy picivel segíteni szeretnénk nekik.... Veled 🥰🙏 és mi többet adunk! Csillagkapuból rajtolhatsz és oda érkezel és a bázisunkon szólnak majd a szebbnél szebb dallamok.

🥰🙏 Hol és mikor? Február 11-én déltől osztunk egy szuper helyszínen, a Tatai vár mellett a Zsigmond Terasznál🥰🙏 várunk benneteket szuper, jól megpakolt rajtcsomagokkal és a kör végén forró teával és pár jó falattal. ⛄️❄ Hidegben, hóesésben, zimában is itt leszünk. És a tombola sem marad6 el 12:45-kor sorsolunk egy csomó szponzori cuccost! 13:00-kor meg elrajtolhat MINDENKI! 🚴‍♂️🏃‍♂️🚶‍♂️

🙏Amit kérni szeretnénk... és miért kérjük? 💖💝💕💗💟Aki eljön az eseményre, kérjük hozzon magával tartós élelmiszert, amit le tud adni a rajtosztó ponton. Lehet bármi: liszt, cukor, rizs, tartós tej, étolaj. Ezt mi még aznap a helyszínen átadjuk a Tatai Önkormányzat képviselőjének, akik eljuttatják olyan rászoruló családokhoz, akik nem tudják megvásárolni még az Ünnepre sem.

🙏☃️⛄️❄️🎁🎀Amit tőlünk kaptok, ha eljöttök: Egy szeretetteljes hangulatú élménykör az Öreg tó partján, csodaszép, antikolt bronz Kisherceg dombor-érem, fullcolour nyakpánttal, nagy, piros Starbalm táskában termékminták, egy sárga kártyatok, piros Kisherceges nyomattal, egy kulcstartó ezüst, színes éremmel, egy (aki január 30-ig nevez és befizeti, annak👉) Kisherceges, egyedi készítésű, festett fali kép a szeretetről 💖💝💕💗💟és a célban forró tea és eszem-iszom, sok-sok tombola és ünnepi hangulat.

☃️⛄️❄️Minden további infó folyamatosan felkerül, hazai körben is teljesítheted, de ott más feltételekkel és a rajtcsomagod az esemény előtt postázzuk!🥰🙏❄ ☃️ Csatlakozz az eseményhez,💖💝💕💗💟 jelöld, hogy érdekel, ott leszel és hívj meg máSOKat is!

💖💝💕💗💟 Add tovább, mert adni jó!Itt tudsz nevezni november 27-től 🤗👉 https://www.prettylittlerun.com/